نشانه های ظهور امام زمان
#نشانه_های_ظهور_امام_زمان
اهمیت #مسجد_کوفه
ازمکانهاي منسوب به حضرت مهدي (ع)، مسجد کوفه است. اين مکان بيشتر در روايات مربوط به عصرظهورو حاکميت حضرت مهدی(ع) وارد شده است.
از روايات استفاده ميشود که اين مسجد، در عصر ظهورکارکردهاي فراواني خواهدداشت که برخي از آنها از اين قرار است:????????????????
1 مرکز قضاوت و دادرسي
امام صادق (ع) دراين باره فرمود: «مرکز حکومت
مهدي(ع) کوفه و مرکز قضاوت و دادرسي او مسجد اعظم کوفه است».[1]
2 مرکز تبليغ ديني
حضرت صادق(ع) ميفرمايد:«گويي به سوي قائم (ع) مينگرم که بر فراز منبر مسجد کوفه قرار گرفته، تعداد 313 تن يارانش در اطراف او حلقه زده اند. آنان پرچمداران و فرمانروايان خداوندبر فراز گيتي درميان بندگان خدايند».[2]
⚜امام باقر(ع) نيز در اين باره فرمود:«مهدي (ع)وارد کوفه ميشود سه گروهِ درگير، در يک صف بر وي گرد آيند.او بر فراز منبر ميرود، خطبه ميخواندو مردم آنقدر اشک شوق ميريزند که متوجه سخنان اونمي شنوند»[3]
3 محل اقامه جمعه و جماعت
☀️امام (ع)در يک خطبه طولاني، ويژگيهاي مسجد کوفه را چنين برشمرده است:«اي اهل کوفه! خداوند به شما نعمتهايي عطا فرموده که به هيچ کس عطا نکرده است. از برتري محل برگزاري نماز شما اين است که اينجا خانه آدم، خانه نوح، خانه ادريس، عبادتگاه حضرت ابراهيم خليل و عبادتگاه برادرم حضرت خضر(ع) بود و امروز محل عبادت و مناجات من است… براي مسجدکوفه زماني فرا ميرسدکه محل برگزاري نماز حضرت مهدي(ع) از تبار من و محل عبادت هر مؤمن ميشود. هيچ مؤمني در روي زمين نمي ماند، جز اينکه به اين مسجد بيايد، ياقلبش براي اين مسجد پر بزند». [4] .
4امام صادق(ع)نيزدر اين باره فرمود:و «هنگامي که قائم آل محمد(ص) قيام کند، در پشت کوفه مسجدي تأسيس ميکند که هزار در دارد و خانه هاي کوفه به دو رود کربلا متصل ميشود». [5] .
علاوه بر برگزاري جمعه وجماعت،اين مسجد در عصر ظهور محل برگزاري کلاسهاي آموزش7 قرآن خواهد بود.
????5. امام صادق (ع)مي فرمايد: «چگونه خواهيد بود، هنگامي که اصحاب قائم(ع) در مسجد کوفه خيمه زده باشند». [6]
6 حضرت علی(ع) نيزفرمود: «گويي شيعيان خود را ميبينم که در مسجد کوفه خيمه زده، به مردم قرآن را آن گونه که نازل شده آموزش ميدهند». [7]
از موارد فوق، به راحتي استفاده ميشود که مسجد کوفه در عصر ظهور از جايگاه بسيار والايي برخوردار است. به علاوه داراي وسعت بسيار زيادي است که کارکردهاي فوق به راحتي در آن قابل تحقّق خواهد بود.
????منابع
[1] بحارالانوار، ج 53، ص 11.
[2] کمال الدين و تمام النعمة، ج 2، باب 58، ح 25.
[3] کتاب الغيبة، ص 468.
[4] من لايحضره الفقيه، ج 1، ص 231، ح 696.
[5] الارشاد، ج 2، ص 380.
[6] الغيبة، ص 319، ح 6.
[7] الغيبة، ص 317، ح 3.
اللهم عجل لولیک الفرج
مـحـیــای مــن ,مـ????ــدی (عج)